Rosenholmportalen.dk

Tak til

05/05 2023

Pokaler til lokale motocrosskørere

GMR er et årligt løb, hvor Grenaa, Mols og Rougsø motocross-klubber mødes og kæmper om de bedste pladser.

Løbet afvikles med to heat på hver af klubbernes crossbaner, og ved finalen fik Grenaa Motocrossklub 9 pokaler med hjem. Pokaler, som der virkelig blev både slidt og svedt for.
GMR er også en mulighed for de kørere, som ikke ønsker at køre land og rige rundt for at deltage i de større løb, men alligevel gerne vil ud og give den gas sammen med de andre drenge og piger.
Ved GMR bliver også de lokale klubmesterskaber afgjort.
De lokale motocross-kørere hentede følgende GMR-placeringer i år:
I micro: 2. plads til Nikolaj Fast Andersen. 50 C: 1. plads til Kevin Bech og 3. plads til Nicolaj Vels. 80 Auto: 3. plads til Patrick Dalby Hansen. 65 A: 2. plads til Mads Stjernholt. 85 A: 1. plads Nikclas Sørensen. Oldboys A: 1. plads til Lennart Kjær og 2. plads til Bjarne Rasmussen. Special B: Morten Greve.
På billedet ses de lokale helte: Lennart Kjær, Bjarne Rasmussen, Mads Stjernholt, Kevin Bech, Nicklas Sørensen, Patrick Dalby Hansen. Celina holder pokalen for Morten Greve.

Kilde: Grenaa Bladet