Rosenholmportalen.dk

Tak til

05/05 2023

Sejrsmål mod Tyskland af 15-årig Grenaa-spiller

Den 15-årige Nicolai Christensen, Grenaa, har ikke alene succes på AGF's bedste juniorhold, men nu også på det danske U/16-landshold i fodbold. I en landskamp mod Tyskland, som Danmark vandt 1-0, scorede Nicolai Christensen således sejrsmålet, hvilket var en stor personlig triumf for ham.

Nicolai Christensen, der bor i Grenaa og har fået sin fodboldopdragelse i Grenaa IF, tager nu næsten hver dag turen til Århus for at træne i AGF. Forleden blev han for første gang udtaget til det danske U/16-landshold, der spillede to kampe i Düsseldorf mod Tyskland. I den første kamp, hvori han debuterede, vandt tyskerne 3-1 foran ca. 2.000 tilskuere.
I den anden kamp et par dage efter foran 1.700 tilskuere blev Nicolai Christensen skiftet ind på det danske hold kort før pausen. Efter 15 minutter i 2. halvleg scorede han sejrsmålet, som var meget flot. Bolden blev spillet bagud til den talentfulde Grenaa-dreng, og med ydersiden af foden placerede han bolden i det ene målhjørne. Denne stilling holdt overraskende kampen ud. Det er sjældent, at det ellers så stærke tyske ungdomslandshold taber hjemmekampe. Det bliver spændende at følge Nicolai Christensens fodboldkarriere fremover.