Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Intersport Cup i Ã…strup-Hallen

Så er vi nået så langt hen på året, at Åstrup/Hammelev Fodbold har sendt indbydelser ud til indefodbold-stævnet for ungdomsspillere, Intersport Cup, der traditionen tro afvikles over to weekender i december måned.

Stævnet hed tidligere Idé Cup. Invitationen gælder ungdomsspillere af begge køn i alderen fra 0 til 18 år. Der er plads til 160 hold, og går det som det plejer, så må stævneledelsen på et tidspunkt hænge den røde lygte ud for derved at signalere alt udsolgt. Tilmeldingsfristen er den 5. november, og man kan tilmelde sig ved at henvende sig til Søren Nielsen, Jeppe Aakjærsvej i Grenaa, tlf. 86 30 99 93 - email: bsnielsen@post9.tele.dk.
Stævnet afvikles over weekenderne den 8.-9. og den 15.-16. december, og der spilles igen om præmier for over 50.000 kroner. Programmet for stævnet udsendes ikke længere pr. post, men vil i stedet kunne ses på klubbens hjemmeside - www.aastruphammelev.klubfodbold.dk - og senest i uge 48.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam