Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Frivillig hjælper i GIF vandt rejse til 10.000 kr.

Pernille Parby, Møgelbjergparken 78, Grenaa, har ved en lodtrækning været så heldig at vinde et rejsegavekort på 10.000 kr., fordi hun har været frivillig hjælper i forbindelse med afviklingen af den store fodboldturnering, Kattegat Cup, i Grenaa.

Alle, som havde arbejdet frivilligt og haft vagter ved Kattegat Cup i slutningen af juli, deltog i lodtrækningen. Jo flere vagter, de frivillige havde haft under turneringen, des flere lodder med deres navne blev der lagt i skålen.
I alt 643 lodder var der i skålen, da en af boldpigerne i pausen under Danmarksseriekampen Grenaa IF-Haderslev på Grenaa Stadion trak et nummer, som Pernille Parby havde. Hun klarede under Kattegat Cup tre vagter ved bespisningen.
Pernille Parby var ikke selv til stede under kampen, men blev ringet op i hjemmet. Og så tog hun med mand og børn til Grenaa Stadion, hvor hun af en af lederne fra Kattegat Cup, Karl Varmdal, fik overrakt rejsegavekortet på 10.000 kr. Det kan hun frit anvende på et af Århus Charters rejsemål.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam