Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Suverænt Jysk/Fynsk mesterskab til Lilleputter fra GIF-Åstrup/Hammelev

Efter en flot start på efterårssæsonen for alle de seks Lilleputdrenge 11-mands hold i de 2 samarbejdende klubber GIF og Åstrup/Hammelev, var det blevet tid for samarbejdets 7-mands hold til at følge op på den flotte præstation fra foråret.


Holdet havde kvalificeret sig til amtsmesterskaberne i Gjerrild sidst i juni.
Her lykkedes det at blive nummer 2, efter at have tabt en yderst dramatisk finalekamp mod Sønderhald.
– Sejren sendte dem til landsmesterskaberne pÃ¥ Bornholm, og os til de Jysk/Fynske mesterskaber i Støvring. Sønderhalds træner virkede en anelse overrasket og ærgerlig, da han fandt ud af, at sejren betød, at hans hold skulle en tur til den danske klippeø i Østersøen, fortæller træner Dennis Andersen.
– Vi ønskede dem tillykke, og glædede os over, at vi kunne nøjes med at køre lidt mod nord pÃ¥ det jyske kontinent. Det viste sig dog, at Sønderhalds lange rejse var det hele værd, da de tog Landsmesterskabet med hjem til Østjylland, siger han videre.
Lørdag den 8. september var det så blevet tid til, at GIF/ÅHIF skulle forsvare DGI Østjyllands ære mod holdene fra de andre regioner i Jylland og på Fyn. De 2 puljekampe vandt holdet 5-1 og 5-2, hvilket resulterede i en puljesejr og adgang til finalen. I finalen skulle man møde Dover IF, som var vinderen af den anden pulje. Kampen bød ikke på det store drama, men til gengæld på nogle utroligt flotte og velgennemspillede scoringer. Kampen endte 17-4 til GIF/ÅHIF, og holdet kunne bagefter lade sig hylde som fortjente Jysk/Fynske mestre.
Holdet bestod af Chris Munanira, Emil Sørensen, Benjamin Busk, Rasmus Henriksen, Painia Thomas, Casper Kjeldsen, Sebastian Nielsen, Marcus Rasmussen og Almin Miljanovic - samt træner Dennis Andersen.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam