Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Nyt rådhus i Ebeltoft giver ikke geografisk mening

S-medlem af Kommunalbestyrelsen i Syddjurs, Anette Quist Busk, begrunder hér hvorfor et nyt rådhus for Syddjurs ikke bør ligge i Ebeltoft.


Anette Quist Busk.
"Min konklusion er, at en central placering skal være det afgørende parameter.

Jeg har tidligere udtalt, at jeg på ingen måde kan pege på Ebeltoft, faktisk begriber jeg slet ikke, at Ebeltoft overhovedet er i spil som placering af fremtidens rådhus. Det giver ikke geografisk mening.

På sigt tror jeg på, at Nord- og Syddjurs bliver knyttet meget tættere sammen i et langt større samarbejde, og på sigt bliver vi måske lagt sammen. Dernæst tænker jeg også på, at vi skal kunne samarbejde med de resterende omegnskommuner Århus, Favrskov, Randers - hvorfor så lægge et rådhus i den fjerneste ende?

Det vil kun gøre det vanskeligt for os selv, vores samarbejdspartnere og sluge vores ressourcer.

Fremtidens rådhus og placeringen af dette skal afspejle vores demografi. Det betyder, at der hvor det er et centrum for flest mennesker, der skal det ligge. Derfor vil Ebeltoft-løsningen virke som om, vi ønsker at holder fast i den gamle sognerådspolitik, det må ikke ske.

Det er netop nu vi har en unik mulighed til, at skabe fremtidens rådhus, der både gavner fremtidens borgere og fremtidens medarbejdere."

Kilde: Anette Quist Busk, S-medl. af Syddjurs Kommunalbestyrelse, i Adresseavisen Syddjurs, mandag d. 20/8.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam