Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Syddjurs et trafikalt udkantsdanmark

Anne-Mette Berg Tolstoy fra Vrinners beklager de alvorlige indskrænkninger af afgange mellem Ebeltoft og Sjællands Odde, som gør ruten praktisk talt ubugelig for pendlere. Hun opfordrer konkurrenter til at skabe en brugbar løsning.


Anne-Mette Berg Tolstoy.
"Det glæder mig overordentligt at læse alle de læserbreve som adresseaviserne i hhv. Ebeltoft og Syddjurs modtager vedrørende færgedrift fra Ebeltoft.

Jeg har selv i den seneste tid kontaktet Molslinien herom, men jeg har desværre ikke modtaget konstruktiv feed-back fra Molslinien på denne konkrete sag.

Jeg har været ugentlig gæst på Molslinien, idet jeg hver uge har møder i København. Tidligere tog jeg altid klokken 07 afgangen fra Ebeltoft til Odden og retur med den sidste færge klokken 19.00 fra Odden. På den måde kunne man afholde møder fra klokken 09.30 og helt frem til klokken 17.30.

Udover at der var en tidsmæssig besparelse ved at tage færgen, var der også den behagelige pause, hvor man kunne spise, slappe af eller oven i købet få noget arbejdsmæssigt fra hånden på overfarten.

Nu har Molslinien svigtet beboerne i Syddjurs med kun én afgang fra Ebeltoft. For erhvervslivet kan denne afgang ikke engang bruges til noget, da den ligger om eftermiddagen. Retur til Ebeltoft kan man heller ikke komme efter klokken 11.00 om formiddagen. Dette betyder, at mange fra Syddjurs må bide i det sure æble og tage den lange og anstrengende tur over land, eller eventuelt tage toget og derved miste fleksibilitet. Det kan ikke betale sig at tage til Århus for at tage færgen. Det tager tid, og yderligere har jeg endnu ikke oplevet, at den nye superfærge ikke er forsinket. Udover det er overfartstiden 25 minutter længere.

Min oplevelse var, at morgen færgen fra Ebeltoft var meget populær. Det samme var aften færgen fra Odden til Ebeltoft, og jeg tror tilmed, at aftenafgangen fra Odden havde været mere populær, hvis denne afgik klokken 18.00. På den måde kunne man nå hjem, og få en aften med familien.

Jeg håber meget, at en af Molsliniens konkurrenter øjner en mulighed for at gøre forretning på ruten fra Ebeltoft til Odden og retur. De beboere fra Syddjurs, der har ugentlige turer til Sjælland, har fået en udfordring, og det er ærgerligt for man mister både tid og effektivitet."

Kilde: Anne-Mette Berg Tolstoy, Vrinners, i Adresseavisen Ebeltoft, onsdag d. 20/6.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam