Tak til
|
|
| |
|
|

05/05 2023 Pølser lavet på gammeldaws facon i Grenaa Slagtehus på Tempovej
GRENAA BLADET:
Grenaa Slagtehus på Tempovej 18 i Grenaa har fået en flyvende start med de nye indehavere Peder »Thies« Bertelsen og Tage Severinsen, (billedet), bag kødøkserne. Blandt andet - og ikke mindst - med salg af kød til private.
Det nyeste, nye fra de to er produktion af pølser lavet på gammeldaws manér. Det vil sige rent kød og uden tilsætningstoffer - og lavet på kødets egen bindeevne og i naturtarm. Der bruges kun friske råvarer til at lave pølserne, der kan fås i fire forskellige udgaver: Grillpølser, karrypølser, frankfurtere og så den største af dem allesammen - kæmpe-pølsen, der tilmed har fået sit eget navn, nemlig Djurslands-Pølsen. Makkerparret har omkring denne udvidelse af sortimentet investeret i en helt ny pølsemaskine, samt en ny rygeovn, der tilmed kan koge og stege.
Slagtehusets storsalg af kød foregår fra butikken i Grenaa Slagtehus. Den har åbent hver fredag fra kl. 12-17 og hver lørdag fra kl. 8-13. Se i øvrigt annonce fra Grenaa Slagtehus i Grenaa Bladet.
Kilde: Grenaa Bladet
unavngivet
|
|
|
Tak til
|
|
| |
Nyhedsstrøm | Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemmeside. |
Net Nyt | Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her
Download programmer for sikring af din PC - her
Brug for antispam til din mailserver - antispam
|
|