Tak til
 






  
05/05 2023

Glade håndbolddage i Glesborg

I går, i dag og igen i morgen er der liv og højt humør i Nørre Djurs Hallen, hvor Nørre Djurs Håndboldklub har inviteret til en 3-dages håndboldskole med flere af landets bedste håndboldspillere som instruktører. Vi fangede et par af dem.


Redaktionen var naturligvis på pletten med både fotograf og skrivende medarbejder, for det var faktisk noget af en håndboldbegivenhed, vi er midt i. Hvert år arrangerer den lokale håndboldklub håndboldskole i sommerferien for piger mellem 8 og 13 år, og således var der også i år lagt et program i samarbejde med forbundet. Dette program blev imidlertid aflyst for 3 uger siden, og så var gode råd dyre for klubbens ledelse.

Hovederne blev lagt i blød, og så blev der ellers tænkt over, hvem man kunne få fat i som en slags trækplaster. Håndboldskolen er tænkt som en måde at få udviklet klubbens små og store talenter på, og det giver naturligvis ekstra motivation, hvis de får mødt nogle af de store håndboldstjerner, og det trækker selvfølgelig også nye spillere til.

Det er baggrunden for, at Deres udsendte pludselig fandt sig bænket i Nørre Djurs Hallens caféteria sammen med 2 håndbold”koryfæer” fra Viborg, Karen Brødsgaard og målvogter Louise Bager Nørgaard. Førstnævnte kunne fortælle, at hun straks var positivt indstillet, da formanden for Nørre Djurs Håndboldklub ringede op for kort tid siden og klagede sin nød. At hendes kæreste netop kommer fra Glesborg var i høj grad også fremmende for hendes motivation, og hun roste klubben i høje toner for at have så mange spillere (og indimellem ligefrem store talenter) i forhold til det beskedne befolkningstal.

Hun havde heller ikke problemer med at ovetale Louise Bager Nørgaard (hendes klubkammerat fra Viborg) til at hjælpe sig, og nu var de altså mødt op for at give de lokale håndboldpiger en god blanding af hård træning og elementær boldglæde. Meningen med det hele er, at pigerne skal mærke alvoren og suset fra de store klubber samtidig med, at legen stadig skal være et vigtigt element.

Anslået 40-45 piger i alderen 8-13 år benyttede sig af tilbuddet om at blive ”heglet” igennem af de to gennemsympatiske og helt-nede-på jorden-håndboldstjerner. I morgen er det sidste dag, men hvem der kommer til at instruere i morgen, lå ikke helt klart ved redaktionens slutning. Karen Brødsgaard og Louise Bager Nørgaard har travlt andetsteds, men der bliver enten tale om en norsk damelandsholdsspiller eller den mangeårige mandlige landsholdsspiller og professionelle i udlandet, Lars Jacobsen, der er født og vokset op i Glesborg!

Kilde:

rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam