Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Nu er der sat underskrifter på samarbejds-aftalen mellem Grenaa IF og Skovbakken!

Grenaa Bladet:
Mandag d. 13. oktober skrev Grenaa IF og Skovbakken Fodbold i en fælles pressemeddelelse som oplæg til en temadag om pigefodbolden på Djursland: »Grenaa IF og Skovbakken går sammen om at styrke dame/pige fodbolden på Djursland«.


– Endnu flere piger på Djursland skal spille klubfodbold. De mest talentfulde spillere skal tilbydes optimale udviklingsmuligheder og sportslige udfordringer. Trænere og ledere, der arbejder med dame/pige fodbold på Djursland, skal have bedre muligheder for at udveksle erfaringer. Det er nogle af visionerne bag den samarbejdsaftale om et regionalt center for pige/dame fodbold, som Skovbakken Fodbold i Århus og Grenaa IF netop har underskrevet, siger Ove Lund, der er formand for GIF Fodbolds dame/pige-afdeling.

Temadagen d. 9. november 2003 blev meget succesfuld med 35 deltagere fra 10 klubber, og ved et efterfølgende debatmøde d. 10. december om et eventuelt fremtidigt samarbejde om pigefodbolden på Djursland, mødte ikke færre end 16 repræsentanter fra 11 klubber frem.

En af konklusionerne på debatmødet var, at der var udbredt opbakning til initiativet om samarbejde, og der dannedes et udvalg blandt de interesserede klubber. Udvalget har nu efter flere møder og megen korrespondance fastlagt grundlaget for samarbejdets første år og har samtidig udarbejdet en plan for samarbejdets aktiviteter i foråret/sommeren 2004.

– Udvalget har med stor tilfredshed kunnet konstatere, at interessen for samarbejde blandt et meget stort antal af pigeklubberne på Djursland er usvækket, og klubberne har tilkendegivet, at de vil indgå i samarbejdet på basis af den af udvalget udarbejdede samarbejdsaftale og aktivitetsplan, siger Ove Lund, der er også er formand for dette udvalg.

Den formelle underskrivelse af de enkelte aftaler foregik søndag d. 9. maj kl. 12.00 i Grenaa IF Fodbolds lokaler på Grenaa Stadion, og denne eftermiddag var samtidig rammen om et af flere fællesarrangementer i samarbejdets aktivitetsplan - DBU’s »Pigeraketten« besøgte Grenaa Stadion og alle de samarbejdende klubbers unge pigespillere var inviteret til at deltage.

Kilde: Grenaa Bladet

//


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam