Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Danmarksserie-badminton i den næste sæson for GBK’s førstehold

Grenaa Bladet:
Det gik som spået ved sæsonstart, nemlig at Grenaa Badminton Klubs stærke 1. hold rykkede op og skal spille i Danmarksserien i sæson 2004/05.


2.holdet blev nr. 4 og kan fortsætte i Serie 3, mens 3. holdet var lige ved en oprykning, men blev desværre meget knebent kun nr. 2, så de forbliver i Serie 4.
Også de to ungdomshold fik pæne placeringer. U-15 B blev nr. 2 og U-17 B blev nr. 4. Veteran B-holdet over 40 opnåede en 5. plads.

De nævnte hold har alle spillet under Danmarks Badminton Forbund. Herudover har klubben også haft turneringshold under De Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger.

Her blev det til følgende resultater:
Motion Mesterrække nr. 2. Krydsmotion A-række nr. 1 og dermed kredsvinder.
U-17 Serie 1 nr. 4, U-15 Serie 1 henholdsvis nr. 2 og 4, U-13 Serie 1 nr. 5 og U-11 A-række nr. 1 og dermed kredsvinder. Ganske tilfredsstillende resultater for GBK alt i alt.
Grenaa Badminton Klub arbejder i øjeblikket med at indgå trænerkontrakter for den kommende sæson.

Det er allerede nu vedtaget, at klubbens spillende seniortræner Søren Friis fortsætter både som spiller på Danmarksserieholdet og som træner for de fleste af klubbens turneringsspillere, idet han også har accepteret at gå ned i ungdomsrækkerne og træne en enkelt dag om ugen.

Der arbejdes på yderligere en ungdomstræner, idet den nok så populære Christian Kirkegaard har valgt at holde en pause som træner.
Heldigvis har han accepteret fortsat at spille turnering for GBK.

Kilde: Grenaa Bladet

//


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam