Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Kvindeløb i Grenaa tirsdag den 4. maj

grenaa bladet: Så er den tid igen kommet, hvor kvinderne i Grenaa og omegn skal til at finde løbeskoene frem og derpå begive sig ud til Grenaa Plantage.

Det er nemlig blevet tid til det årligt tilbagevendende kvindeløb i Grenaa. Løbet er, som navnet antyder, kun for piger, men man må gerne tage den bedre halvdel med. Så kan de jo være med til at heppe på de forhåbentligt mange piger, der stiller op i Grenaa Plantage til en rask lille løbetur på 4,5 km. denne tirsdag aften. Start og mål vil foregå fra Grenaa Idrætscenter, hvor tilmelding også kan finde sted indtil 20 minutter før start. Det er påny Grenaa Motionsløbeklub, der står bag arrangementet, og herfra kan man kun anbefale, at så mange som muligt stiller op. Det er ikke nogen betingelse, at man er i super form. Det er udelukkende hensigten at få så mange med som muligt - hvad enten man er nødt til at gå på noget af ruten, eller man kan løbe hele vejen. Så mød op, selv om det måske er ens første motionsløb, der er nemlig ingen tidsgrænse, lyder det fra motionsløbeklubben, der også står bag Grenaa Løbet - hvor begge køn som bekendt er velkomne løbs-deltagere. Dette løb afvikles i år lørdag den 22. maj.
Ved kvindeløbet tirsdag i næste uge vil der i øvrigt være et diplom til alle som gennemfører.

Kilde:


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam