Rosenholmportalen.dk

Tak til

05/05 2023

Volley-guld til Djurslands Efterskole

Djurslands Efterskole ragede igen til sig af medaljerne til et volleymesterskab. Denne gang vandt drengene guld ved KFUM-mesterskaberne i Holstebro.

Det var blot anden gang i skolens historie, at det lykkedes at vinde turneringen. Det skete blot 3 dage efter, at holdet havde vundet
DM-sølv for efterskoler. Pigerne måtte nøjes med en 4. plads, selvom det længe lignede medaljer også til dem. Djurslands piger begyndte stævnet meget flot med at vinde alle kampe i den indledende pulje over Hestlund,
Skjern KFUM og Nr. Nissum. I semifinalen blev holdet dog slået 3-0 af et godt hold fra Blåkilde. I bronzekampen tabte pigerne desværre med 3-1.
Holdet var dog også ramt af sygdom. Således måtte en af spillerne kaste op midt i 3. sæt, hvor også 8 sætbolde desværre blev kastet væk. Synd for de bravt kæmpende piger, der havde fortjent en bedre skæbne. Drengene begyndte stævnet med at tabe til et Ikast-hold, men puljesejren blev sikret med 2-0 sejre over Vesterbølle 2 og Hedemølle. Semifinalen blev vundet sikkert med 3-0 over Blåkilde, og så ventede Hedemølle igen i
finalen. Som de øvrige gange i årets løb efterlod Djurslandsdrengene ingen
tvivl om, hvor guldet skulle hen. Sejren blev på 3-0, 25-18, 25-23, 25-21.
Drengene var endda ramt af et par afbud til stævnet. Kampene blev fulgt af mange af elevernes familier, der støttede holdene flot.

Fra venstre: Anna Heinrich, Malene H Jensen, Malene Andersen, Katrine
Christiansen, Stine Bertelsen, Stine Pedersen.

Øverst fra venstre: Karsten Vestergaard, Anders Villumsen, Anders