Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Svømmeklubbens konkurrencehold har deltaget i Landsmesterskaberne

grenaa bladet: På trods af hårde odds i form af en lang periode i efteråret med en lukket svømmehal lykkedes det svømmerne på Grenaa Svømmeklubs konkurrencehold K1 at kvalificere sig til Landsmesterskaberne, som blev afholdt af DGI Svømning i Ikast den 20.-21. marts.

Svømmerne har kvalificeret sig ved at opnå en 1. eller en 2. plads i den disciplin de stillede op i ved Amtsmesterskaberne. Det må siges at være en flot præstation, eftersom svømmerne i en periode på to måneder i vinter måtte se træningen indskrænket fra fire til to ugentlige sessions i henholdsvis Ebeltoft Svømmehal og Hornslet Svømmehal, hvilket tilligemed har krævet en stor opbakning fra forældreside i form af megen kørsel for svømmerne. At det alligevel er lykkedes dem at komme til tops vidner om et stærkt hold og en flok viljefaste og talentfulde unge mennesker.
Konkurrenceholdet K1 er toppen af svømmere i Grenaa Svømmeklub, som tæller hen ved 1.000 medlemmer alt i alt - fra de yngste børnesvømmere og til motionister i alle aldre. K1’erne træner fire gange ugentligt og har stor succes ved stævner rundt om i landet. Der er p.t. 21 svømmere på K1 i alderen fra 12 til 19 år, og trods den store aldersspredning har de et fantastisk godt sammenhold og de hygger sig med hinanden.
Følgende svømmere opnåede fine resultater ved Landsmesterskaberne i Ikast: Charlotte Hammer, Jane Nørgård, Katrine Høgh Jacobsen, Mads Fogh, Sisse Munk Pedersen, Sidsel Kolind, Stefan Hjortshøj, Jacob Weje, Peter Hejlesen, Katrine Bilde Nielsen, Kristoffer Juul, Benjamin Frederiksen, Maja Pedersen, Philip Leth og Tine Mølgaard Hansen.

Kilde: grenaa bladet

unavngivet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam