Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Ny formand for GIF Fodbold

grenaa bladet: GIF Fodbold har fået sig en ny formand. På den nyligt afholdte generalforsamling trådte Allan Ø. Andersen ind i bestyrelsen i stedet for Jes Kjelgaard, som dermed forlod både formandsposten og bestyrelsesarbejdet.

Rent sportsligt kunne den afgående formand ikke klage. Ungdomsholdene kunne se tilbage på en fin sæson - både hvad angår pigerne og drengene - og hos seniorerne oplevede man jo det unikke, at samtlige herre-seniorhold rykkede en række op. Mest fremtrædende var naturligvis Jyllandsserieholdets oprykning til Kvalifikationsrækken, hvor holdet og dets træner Per Agerskov netop har taget hul på den nye sæson. Læs mere herom andetsteds i Grenaa Bladet.
Den nye formand, Allan Ø. Andersen, kommer ind fra sidelinien, idet han ikke tidligere har optrådt i GIF Fodbold. Hverken som spiller eller leder. Til daglig er han advokatfuldmægtig i Advokatfirmaet Lars Pedersen A/S, og han er ikke mindst blevet »headhuntet« til opgaven som ny fodboldformand i GIF på baggrund af sin erhvervserfaring, der bringer viden om økonomi, ledelse og organisation ind i GIF’s bestyrelse.
Han udtaler til Grenaa Bladet, at han har mod på opgaven, og satser på forhåbentlig at kunne medvirke til at sikre klubben fortsat sportslig fremgang i årene der kommer. Omend det bliver svært at matche sidste års mange oprykninger, medgiver Allan Ø. Andersen, der har boet her i 2 1/2 år efterhånden.
Resten af GIF Fodbolds bestyrelse fortsætter uændret, ligesom formændene for de forskellige underudvalg også fortsætter på deres respektive poster. Den 28-årige Allan Ø. Andersen sidder således i bestyrelse med Ove Lund, Bo Varmdal, Lars H. Pedersen, Jørn Sørensen og Tommy Jørgensen.
Beretning og regnskab blev godkendt på generalforsamlingen, der blev afviklet i god ro og orden.

Kilde: grenaa bladet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam