Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Foråret er kommet til Grenaa Plantage

grenaa bladet: Nu er det ganske vist, at vi er gået over til sommertid, og derfor starter Grenaa Motionsløbeklub igen op med træning på mandage og torsdage kl. 18.30 med start ved Grenaa Idrætscenter.

Det er muligt for alle at deltage - uanset alder, køn, højde og drøjde. Det vigtigste er, at man møder op. Kender man ikke nogen på forhånd, som man kan følges med, kan man henvende sig ved den opvarmning, som Grenaa Motionsløbeklub foretager hver gang inden man begiver sig afsted på de forskellige ruter. Klubben vil så sørge for, at man bliver fulgt rundt på en rute i den længde og det tempo, man nu kan klare.
– Vi fra Grenaa Motionsløbeklub håber at se mange nye ansigter, for der findes nemlig ingen gode undskyldninger for ikke at møde op. Vi kan nemlig tilbyde en flot natur, gode stier og andre friske mennesker at være sammen med. Godt vejr kan vi imidlertid ikke garantere, siger Mogens Hulvej Nielsen, og fortsætter:
– Har man tænkt sig at deltage i den halve eller hele marathon, som bliver afholdt her i Grenaa sidst i august, så er det jo også en god anledning til at møde op. Det er af erfaring lettere at komme afsted på de sure dage, når man har nogle at følges med, slutter han.

Kilde: grenaa bladet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam