Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

De Nordjyske Mesterskaber i Spring-Rytme

grenaa bladet: Gymnastik afholdes i Grenaa Idrætscenter
GIF’s Gymnastikafdeling har lørdag den 17. april den udsøgte fornøjelse at byde gymnaster, instruktører, dommere, publikum og andre velkommen til De Nordjyske Mesterskaber i Spring-Rytme Gymnastik 2004 i Grenaa Idrætscenter.


Kl. 9.30 vil der være officiel åbning, som vil blive foretaget af formanden for Voksen- og Fritidsudvalget, Erik Hoberg. Der vil samtidig være fælles faneindmarch. Der er tilmeldt 45 hold - i alt cirka 425 gymnaster i alderen fra 8 år og opefter - hvilket er 13 hold mere end i 2002, hvor mesterskaberne også blev holdt i Grenaa. GIF deltager selv med et junior A-pigehold.
– Vi kan se frem til en forrygende og fornøjelig dag med gode oplevelser, intense og spændende konkurrencer samt fejende flot gymnastik. Det er specielt dejligt, at der kommer mange seniorhold, da det jo er de hold, der rigtigt kan »trykke den af«, og samtidig vise, at man godt kan lave konkurrencegymnastik, selv om man er over 25 år. Vi håber, at rigtig mange vil bakke op om arrangementet og komme en tur i Grenaa Idrætscenter på lørdag, siger Jette Jensen fra GIF Gymnastik.

Kilde: grenaa bladet

unavngivet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam