Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

SFO-fodboldstævne i Grenaa

grenaa bladet: For 2. år i træk arrangeres der om føje tid fælles indendørs-fodboldturnering for interesserede børn fra de 3 største skolefritidsordninger i Grenaa Kommune (Østre-, Vestre- og Søndre skole).

For at skabe større lighed på holdene - og samtidig kunne få kampe for så mange børn afviklet uden alt for megen ventetid (cirka 250-300 børn spiller med i år) - bliver der lavet en turnering for 0.-1. klasse drenge og ditto piger fredag den 16. april i Østre Hallen bag Østre Skole i Grenaa. Fredagen efter er det så hold fra skolernes 2. og 3. klasser, der også spiller i både en drenge- og en pige-turnering. Også i Østre Hallen.
Til den 16. april er der tilmeldt 22 hold, mens 18 hold skal i aktion den 23. april, så rigtig mange børn kan se frem til motion disse to dage - og får tillige et håndfast bevis for deres anstrengelser i form af et diplom. Der vil således være diplomer til alle deltagere, foruden mange fine præmier - velvilligt sponsoreret af byens forretninger - til de børn, som ender på 1., 2. eller 3. pladser. Enkelte præmier trækkes der endvidere lod om blandt de øvrige hold, og så vil der være pokaler til alle hold på 1. og 2. pladser. Desuden vil SFO Østre lavet et underholdende indslag den 16. april, mens SFO Vestre fyrer et lignende bidrag af til den gode stemning den 23. april.

Kilde: grenaa bladet

unavngivet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam