Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

GIF Fodbolds 1. hold i Kvalifikationsrækken er kommet på tavlen

grenaa bladet: GIF’s nyoprykkede førstehold er kommet på tavlen i Kvalifikationsrækken, hvor holdet i konkurrence med 7 andre hold kæmper om oprykning til Danmarksserien.

Den første kamp i den nye række gav ikke det ønskede resultat, selv om spillet egentlig var til det. Randers Freja vandt kampen i Randers med 2-0. Derpå skulle Per Agerskovs tropper forsøge at besejre den gamle AGF-kæmpe John Stampe’s drenge fra Åbyhøj på Grenaa Stadion den 3. april. Og hvad der kiksede hele to gange i Jyllandsserien sidste år - begge kampe endte 1-1 - lykkedes denne gang for GIF, der slog Åbyhøj med 2-0 på mål af Rasmus Wetche og Mike Tullberg. Fuldstændig overlegne var GIF’erne dog ikke, og målmand Jesper Kroer måtte således flere gang vise, at det ikke er helt tilfældigt, at han er førstevalg på posten i GIF-buret. De tre point, som sejren gav, var tilstrækkeligt til at rykke op i den gruppe på fire hold i Kvalifikationsrækken, der ryger videre til Danmarksserien, men det kan der meget vel være lavet om på siden, idet holdet efter redaktionens slutning har spillet mod SGI (Sædding-Guldager?) på udebane den 10. april. Holdets næste kamp er ej heller på hjemmebane, idet GIF’erne skal til Viborg og spille mod Viborg Søndermarken den 17. april.

Kilde: grenaa bladet

unavngivet


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam