Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

GBK er klar til Danmarksserien!!

grenaa bladet:
Her ses et billede af det førstehold i Grenaa Badminton Klub, som har vundet alle kampene i Jyllandsserien og som derfor i næste sæson skal spille i Danmarksserien.



Bagerst fra venstre den spillende træner Søren Friis, Tonni Jørgensen, Christian Kirkegaard og Rasmus B. Jensen.
Forrest fra venstre holdleder Ole Dam, Lee Nissen, Anne Sofie Fribo, Rikke Therkelsen, Mona Dethlefsen og Søren Worm.
Den sidste kamp blev spillet den 20. marts på hjemmebanen i Østre Hallen mod Vejgaard. Begge hold var på forhånd sikre på oprykning til DS, men der blev ikke givet ved dørene af den grund, for begge hold var indstillet på at ville vinde oprykningsspillet. Holdkampen blev da også en meget jævnbyrdig affære. Efter de første fire kampe var stillingen således 2-2. Efter de næste fire var den 4-4, og da der kun var afslutningen på 1. herredouble tilbage var stillingen 6-6 og sejren kunne gå til begge sider. Christian Kirkegaard og Tonni Jørgensen vandt til sidst i 3 sæt i den allersidste kamp og GBK fik dermed sejren hevet hjem med cifrene 7-6 - og dermed vinder af grundspillet. En flot afslutning på en rigtig god sæson og en succes for den spillende træner Søren Friis, der også i næste sæson skal træne GBK’s seniorspillere.

Kilde: grenaa bladet

sherry


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam