Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Skolefodbold-turneringen for piger påny et hit i Grenaa Idrætscenter!

grenaa bladet:
Lørdag den 20. marts afviklede de samarbejdende pigefodboldklubber i Grenaa Kommune - Åstrup/Hammelev Fodbold og GIF Fodbold.



For femte år i træk en skolefodboldturnering udelukkende for piger, og med 62 hold på banen - og cirka 120 kampe fra tidligt til silde i Grenaa Idrætscenter - må det siges at have udviklet sig til en ubetinget succes for arrangørerne.
Der blev spillet med bander og på håndboldmål, og de 62 hold var fordelt på alle årgangene fra børneklasse til og med 9. klassetrin. Vinderne af de enkelte årgange blev som følger:
Børnehaveklasse: Søndre Skole 0B. 1. klasse: Østre Skole 1B. 2. klasse: Østre Skole 2B. 3. klasse: Vestre Skole 3A. 4. klasse: Søndre Skole 4A. 5. klasse: Vestre Skole 5X. 6. klasse: Mølleskolen 6B. 7. klasse: Østre Skole 7C. 8. klasse: Vestre Skole 8B og 9. klasse: Vestre Skole 9A.
Der var præmier til de tre bedste hold i hver pulje, ligesom alle hold blev fotograferet. Endvidere var der et diplom til alle deltagerne i skolefodboldturneringen. Søndre Skole fik desuden pokalen for at være den skole, der stillede med flest hold/spillere.

Kilde: grenaa bladet

sherry


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam