Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

GIF’s håndboldherrer i Jyllandsserien er også klar til at kæmpe om oprykning

grenaa bladet:
I lighed med damerne er GIF’s herrehold i Jyllandsserien nu også klar til at kæmpe om en plads i 3. division. Det blev en kendsgerning da de i sidste spillerunde besejrede Grønbæk med 34-31 på udebane, samtidig med, at Søndermarken tabte til Dronningborg.


Det betød, at GIF’s herrer blev vinder af puljen, og nu kan gøre sig klar til at spille om en plads i 3. division - akkurat som klubbens damer, der havde sikret sig disse oprykningskampe før den sidste spillerunde. Her viste GIF-damerne påny stor styrke, da de fik revanche på udebane i Ørum Aktiv Center mod lokalrivalerne fra Kvik/Ramten, der blev besejret med 28-22 i egen hule. Kvik/Ramten blev dog nummer to i rækken, og er således også klar til oprykningskampene.
GIF’s herrehold anno 2004 består mest af rutinerede spillere - suppleret med nogle få unge spillere. Mikkel Juul (9), Ole Danielsen (8), Brian Spliid (5) og Alf Sørensen (5) var de fire mest scorende spillere i den sidste kamp, men derudover har sæsonen også budt på mange mål fra rutinerede Thomas Andersens hånd. Træneren hedder Jens Ole Damgaard, der er tidligere førsteholdsspiller i GIF Håndbold.
Man har allerede - inden oprykningskampene - sørget for, at træneren i den kommende sæson, også hedder Jens Ole Damgaard.
– Vi håber desuden, at spillertruppen kan blive lidt bredere og aldersfordelingen kan blive lidt mere spredt, når nogle af de dygtige herreynglinge-spillere rykker op til den nye sæson, siger Gerda Madsen fra GIF Håndbold.
Ynglingene er i øjeblikket tophold i deres Elite-række, og de trænes af den rutinerede håndbold-træner Jørn Bohmann.
– I lighed med damesiden vil herrerne til næste sæson have 2 træningspas på én og samme dag - med indlagt fællesspisning imellem de to træningspas. Det har bestemt været en kæmpe succes for damerne, og det vil herrerne nu følge op på, slutter Gerda Madsen, der på dagen, hvor herrerne sikrede sig deltagelse i oprykningskampene, også kunne glæde sig over en sejr til klubbens højest rangerende ungdomshold, nemlig GIF’s dame junior-divisionshold, der sluttede flot af med en sejr på 27-25 over Kolding IF. Holdets helt store profil, Nicole Sørensen, scorede 10 af målene, selv om hun blev mandsopdækket næsten hele 2. halvleg.
Holdet sluttede andensidst i en pulje med 6 hold - og med 6 point for 10 kampe. Alle 6 point er hentet på hjemmebanen i Grenaa Idrætscenter. Træner for de talentfulde piger er Povl Jespersen.

Kilde: grenaa bladet

sherry


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam