Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Gymnastisk søndagstilbud i Idrætscentret i Grenaa!

grenaa bladet:
GIF Gymnastik lægger op til en forrygende søndag eftermiddag den 4. april. Afdelingen fyrer nemlig den årlige forårsopvisning af denne søndag i Grenaa
Idrætscenter.


Med andre ord en eftermiddag med masser af intens, spændende og flot gymnastik. Det gælder lige fra mor/far/barn-holdet, puslingeholdene og spring/rytme-holdene, som hver især vil vise et bredt udsnit af det, de har arbejdet med i vinterens løb.
Det vil fylde gulvet til bristepunktet med gymnaster, der blandt andet vil vise rytme- og springserier i et forrygende tempo.
De dygtige rope skippere fra Ryomgård kommer også og viser hvad de kan med et sjippetov.

Afdelingen kan i øvrigt byde på en nyhed, idet man nu er klar til at kunne tilbyde den nye motionsform »Nordic Walking« - på dansk stavgang. GIF Gymnastik starter hele fire hold op her lige efter påske.
4 af afdelingens ledere har været på instruktørkursus, og tilbyder nu interesserede undervisning. Stavgang er oprindelig startet i Finland. Her dyrker 500.000 mennesker denne form for motion. Stavgang er for alle: unge, ældre, kvinder og mænd som ønsker at motionere på en effektiv, enkel og sikker måde. Enkel fordi gang er noget man kan i forvejen. Effektiv fordi undersøgelser har vist, at det giver 20% højere konditionseffekt og 40% højere fedtforbrænding end almindelig gang. Og sikker fordi belastningen af hofter, knæ og ankler reduceres og risikoen for fald mindskes.

Foreningen starter fire hold op på følgende dage og med følgende indhold. Mandag: Stavgang i frisk tempo med Pernille Juul. Torsdag: Stavgang i moderat tempo med Anna Margrethe Hansen. Fredag: Stavgang i tempo, og stavgang for de knap så hurtige med Birgit Grøn som instruktør. Startstedet er i alle fire tilfælde Grenaa Idrætscenter, hvor stavene også udleveres. Se annonce fra GIF Gymnastik andetsteds i Grenaa Bladet med datoer, starttidspunkter og pris med videre.

Kilde: grenaa bladet

sherry


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam