Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Tips og idéer til inspiration mellem de mange løbe-ture

Du kan finde oplysninger om Grenaa Marathon på grenaamarathon.dk. Der er kommet ny hjemmeside til løbet, så selv om har du tidligere har været inde og se den gamle, kan du med stor fornøjelse gå ind og se den nye.

Af Søren Rønn Hansen

Er man til det boglige, har Niels Lunde skrevet en rigtig god bog som har titlen »Fra sofa til marathon«. Han fortæller med både humor og iver om, hvordan han fra at være »sofakartoffel« blev marathonløber. Om hvordan det hele startede med venskabelige drillerier på arbejdspladsen. Desuden kan man se hans træning frem mod hans marathondebut. Trimguiden.dk er en side, hvor de fleste løb i Danmark er på, med datoer, distancer osv. Keeponmoving.dk er en side, som man kan oprette en profil på. Så kan man holde styr på sin træning, skrive distancer og tider ind. Desuden kan man også lure lidt på, hvordan andre træner og derved få ny inspiration. Der er også debatsider, hvor man kan spørge andre om et råd. Vi er faktisk ved at være en del her fra Grenaa og omegn der bruger denne side. For mit eget vedkommende er siden meget inspirerende for min træning og mine mål.
Dourun.dk er nok den mest brugte hjemmeside for løbere i Danmark. Jeg ved ikke selv, hvor meget man kan bruge den til, men jeg kigger næsten dagligt forbi siden, da der debatteres ivrigt hver dag.
Der kommer ofte rigtigt gode råd og ideer fra andre løbere, men også en del ligegyldigt skrammel.
Til sidst vil jeg igen opfordre Jer løbere til at komme med spørgsmål eller ideer til mig. Skriv gerne om det må offentligøres her i avisen, eller jeg bare skal svare direkte. Jeg ved ikke meget om skader, men der kan både dourun.dk og keeponmoving.dk være gode værktøjer. Eller sportnetdoc.dk Eller send en spændende beretning fra et løb du har deltaget i. Det behøver ikke være en frisk oplevelse. Min mail er ronnhansen@vip.cybercity.dk. Husk i øvrigt Kvindeløbet tirsdag den 6. maj kl. 18.30 og Grenaa Løbet lørdag den 24. maj kl. 14.00. På trimguiden.dk kan du allerede tilmelde dig Grenaa Løbet online.
Jeg slutter af med et citat, jeg ofte har stødt på, når jeg surfer rundt på løbehjemmesider: »Intet er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid«. God vind ude på ruterne.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam