Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Djurslands Efterskole i VM-kvalifikationsfinalen i volleyball

Cypern kom nærmere for hjemmeholdene, da Djurslands Efterskole lagde rammer til den internationale skolevolleyturnering.

Drengene spillede sig helt frem til finalen via en fortjent 3-1sejr over Bernstorffsminde Efterskole fra Fyn i semifinalen. Forinden havde holdet kvalificeret sig til semifinalen via sejre mod hold fra Beder og Rydhave. Sejrscifrene blev på h.h.v. 3-1 og 3-0. Der blev vist volley af høj klasse på dette tidlige tidspunkt af skoleåret. Vinderen af den altafgørende finalekamp deltager i verdensmesterskaberne på Cypern i marts 2004. Modstanderen er endnu ukendt, men skal findes ved stævner på Sjælland.
Også Djurslands Efterskoles piger spillede sig i semifinalen, som for deres vedkommende først afvikles i løbet af de næste uger. I deres kvartfinalepulje blev Bernstorffsminde og Rydhave suværent besejret - begge med 3-0. Turneringen har deltagelse af skolehold, der har spillere fra 1987 eller yngre - således kan gymnasier, tekniske skoler, folkeskoler og efterskoler m.fl. deltage.

Kilde:

Leif Kruse


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam