Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Dan Baird og Homemade Sin giver koncert i Pavillonen i Grenaa lørdag d. 10/11 kl. 20

Du husker nok Dan, han var forsanger og sangskriver i 80´er Roots stjernernebandet, The Georgia Satellites og manden bag "Keep Your Hands To Yourself". Det anslås at HVER aften spiller mindst otte live-bands i USA en cover-version af netop dette nummer. Ikke dårligt for en sang, der har fejret sin 30 års fødselsdag. - Dan får i Homemade Sin selskab af en anden ex-Satellite, trommeslageren Mauro Magellan, grundlæggende medlem af Americana Hall Of Fame Lifetime Achievement vinder Jason And The Scorchers, guitarist Warner E. Hodges. Lineup´et fuldendes af den nye dreng i gruppen, Sean Savacool på bas.


Dan Baird and Homemade Sin.
Bandet Dan Baird og Homemade Sin har ry for at være et af de bedste live-acts derude. De har spillet store koncerter på bl.a. Sweden Rock-festivalen i 2009 og 2016, samt på Hard Rock Hell i 2011 og 2012. Og som headliner på den prestigefyldte Kilkenny Festival i Irland i 2012. I 2017 deltog de på Ramblin Man Fair Festival og på Black Cross Festival. De har også etableret en årlig serie af koncerter i London, der tiltrækker fans fra hele verden. - 2017 var et travlt år for Homemade Sin, med ture i USA, Australien, Storbritannien, Sverige, Norge, Tyskland, Schweiz, Holland, Italien, Spanien med præsentationer på flere højt profilerede festivaler. - Entré: 200 kr.

I Marts udgav Dan Baird og Homemade Sin deres fjerde og mest succesfulde studio album til dato: "Rollercoaster". Men midt i turneen blev Dan diagnostiseret med CLL, en aggressiv form for leukæmi og blev indlagt på hospitalet. Men selvom Dan var tvunget til at bruge anden halvdel af 2017 til at fokusere på sit helbred, vendte Homemade Sin tilbage i maj 2018 med et nyt studiealbum og en omfattende turné i Storbritannien, USA, Frankrig, Holland, Belgien, Tyskland, Spanien, Italien, Sverige, Norge Danmark.

Du kan se mere:
www.facebook.com/Baalmusic

Det er hér dét sker:
Pavillonsalen med Caféborde
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam