Tak til
 






  
05/05 2023

God sommer fra redaktionen!

Sidste år valgte vi at holde avisen lukket i hele juli måned, og det viste der sig at være stærk utilfredshed med hos flere af læserne. Det tager vi naturligvis som et vink med en vognstang om vores berettigelse som lokal nyhedsspreder, og det er jo også stik imod enhver avis` motto om ”altid at skulle ud”.


Hér skal man dog tænke på, at en ”normal” avis har en del medarbejdere, så der altid er friske skrivekarle ved tasterne, mens andre holder fri og lader op. Den mulighed findes (foreløbig) ikke hér på Nørre Djurs NetNyt, hvor selve skriveprocessen varetages af kun én person, mens det tekniske omkring avisen og web-stedet i øvrigt bliver udført af en lille flok medarbejdere, som lettere kan afløse hinanden.

Det er derfor af absolut nødvendighed, at Redaktøren får sig en skrivepause, men han har til gengæld lovet i næste uge at levere enkelte nyheder, efterhånden som de skulle dukke op. For eksempel vil han lave en samlet artikel om, hvad Nørre Djurs byder på af oplevelser i feriemåneden. Så, kære læser, kan du absolut ikke holde dig fra skærmen, så kom alligevel forbi, der kunne være nyt at hente!
Ellers glæder vi os til et helt andet og meget tættere samarbejde med læserne, når vi efter ferien for alvor tager fat på at bruge vores helt nye nyhedsportal med mere direkte adgang til at levere nyheder og langt bedre søgemuligheder.

Hav en rigtig god sommer med forhåbentlig masser af sol, så vi kan blive lidt mere negroide i kuløren!

Skrevet af Rex Jensen, redaktør

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam