Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Nu kører RosenholmS net

Efter en week end uden Internet for de første testbrugere i RosenholmS net, blev fejlen fundet mandag.

Det viste sig at være de routere vi havde sat op der skulle fordele forbindelsen ud til Skørring, Mørke og Hornslet der drillede, men problemet er nu løst og det virker som det skal.
Der vil i den nærmeste fremtid blive udleveret bruger udstyr i Mørke og Hornslet, så antallet af brugere vil stige betydeligt.

Vores største problem i øjeblikket er dog at få det hjem fra fabrikkerne, lige så hurtigt som vi kan sætte det op.
Der er også noget der tyder på at den næste by, der bliver tilsluttet bredbånd, er Søby, her er der nok aktive hjælpere til at starte det op.

Hvis Du ønsker den hurtige bredbånds forbindelse til dit område skal du gører følgende:

For at komme i gang i en by, er det nødvendigt at der er én eller flere, som melder sig som kontaktperson i området. Det bliver denne person, der skal informerer og rådgiver folk om, hvordan man sætter antenner op.

Der skal findes et højt punkt hvor alle (eller flest muligt) har sigt til fra deres hus og hvor vi kan få lov til at sætte en rundstråleantenne op. Når dette er på plads, kommer byen på listen over de områder vi aktiverer.

Her ved indgangen til juli måned 2003, er den største flaskehals at skaffe udstyr nok til alle. De forsinkelser vi løber ind i nu, har vi ingen indflydelse på, men beder jer have tålmodighed. Ventetiden er dog ikke spildt, hvis den bruges til at oplærer jeres kontaktperson.

Vil du være kontaktperson eller vide mere om projektet, er du velkommen til at møde op til bøvl-arrangement i Spejderhytten på Skovvej i Hornslet 2. og 4. onsdag i måneden fra kl. 19.

Kilde:

Lars B. Nielsen


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam