Tak til
 






  
05/05 2023

Midtfyn lover godt vejr!

Der er pludselig kommet en lokal drejning på Midtfyns Festivalen, der starter i dag. To udsendinge fra Utamaduni Lejren (i Ramen Skov hvert år i uge 30) er blevet hyret af festival-arrangørerne til at skaffe godt vejr, og i aften kan du møde dem i den landsdækkende TV-avis!


Når der i år nok engang trommes sammen til Utamaduni Lejren i Ramten Skov, er det 21. gang, og alt tyder på, at der endda i nogle år endnu vil eksistere et tæt samarbejde mellem en stor flok danskere og deres afrikanske venner, hvoraf de fleste kommer fra Tanzania. Pudsigt nok har det ofte været strålende vejr netop i uge 30, hvor lejren for de 5-600 danse- og trommeinteresserede finder sted, og det har de åbenbart opdaget på Midtfyns Festivalen, for de har hyret to af lejrens allermest markante skikkelser.

Det drejer sig om Mads Bischoff og Said Mohammed, begge bosiddende i Århus, og det er førstnævnte, der optræder i rollen som afrikansk medicinmand, akkompagneret af Said Mohammed på trommer. I Afrika vil folk normalt gerne have regn til deres marker, mens behovet på en musikfestival i Danmark er det modsatte. Om den undrende festival-hob vil få en omvendt regndans at se, vides ikke, men det er ganske vist, at de har lavet ”Regn-bliv-væk-ceremoni” ved middagstid i dag, og at de også kan opleves i aftenens TV-aviser både på DR1 og TV2.
Du kan i øvrigt selv læse historien på:
http://www.mf.dk/nyheder/default.asp?lang=dk&id=211

Kilde:

Rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam