Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  

Loppeannoncer

Du kan opgradere GRATIS til Window 10 indtil d. 29/7. - Har du brug for hjælp ? - - Djursland

Hvis du ikke selv kan opgradere din computer til Windows 10 og udnytte Microsoft's tilbud om gratis opgradering indtil d. 29/7, så lad mig hjælpe dig meget billigt !
Kører din computer med Windows 7 eller Windows 8 eller Windows 8.1, så er opgradering til Windows 10 forholdsvis lige til, men kører den med Windows Vista (som kom før Windows 7) eller på Windows XP (som kom før Windows Vista), så er det ikke spor lige til at gøre for dig selv, idet det er nødvendigt først at lave en sikkerhedskopi af alle dine egne ting og derpå opgradere computerens system til Windows 7, og så installere opdateringer til den indtil tilbuddet om at opgradere til Windows 10 melder sig, hvorpå opgraderingen kan foretages, forudsat computerens hardware kan understøtte Windows 10. Til slut lægges dine egne ting ind igen fra sikkerhedskopien.
Hvis du vil have min hjælp så kontakt mig om dit behov i god tid inden tilbuddet om gratis opgradering udløber pr. d. 29/7. Det er sandsynligt at du kan komme til at køre med Windows 10 uden at behøve at købe en ny computer.

Pris: Afhænger af hvad der er brug for, så ring...

Henv. Bjarke Nielsen - Tlf.: 60250001 - Email: bjarke@djurslands.net

Indsendt: 05/05 2023

 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam