Tak til
 






  
05/05 2023

Læserbrev: Om integration

Vi lader Dansk Folkeparti komme til orde med følgende kritik af Bertel Haarders - efter deres mening - for blødsødne udspil på indvandrerområdet:

”Integrationsminister Bertel Haarder (V) har udtalt: ”De danske værdier er ikke bedre end andre værdier, men folk må lære at respektere vores samfund”. Forkert, Bertel Haarder! Den kristne danske folkesjæl er grunden til århundreders fred, økonomisk fremgang og stabilitet i vort land. Sætter du danske værdier lig med forskelsbehandling af mænd og kvinder, kønsadskillielse i skolernes svømmeundervisning, dyremishandling/halal-slagtning eller mandens ret til at slå sin hustru, fordi det står i Koranen?

Vi danskere udviser en farlig tolerance over for personer og grupper, der bevidst udnytter de vestlige demokratier til at bekæmpe demokratiet.

Derfor er dit integrationsudspil helt uden visioner og strategi, Bertel Haarder. Der skal klart meldes ud, at mennesker, der ikke respekterer vort kristne samfund, ingen plads har i Danmark. Hvis man ikke kan skrive under på og efterleve de europæiske værdier om demokrati, menneskerettigheder og adskillelse af politik og religion, har man ingen ret til at leve i Danmark.”

Skrevet af Dansk Folkeparti-folketingskandidat Niels-Christian Herholdt Braad fra Randers i Randers Amtsavis fredag d. 20. juni

Kilde: Randers amts avis

rex


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam