Tak til
 






  
05/05 2023

Læserbrev: Lad os få en ny regering!

En lokalpolitiker fra Midtdjurs udtaler sig i det følgende om landspolitik, idet han efterlyser en ny regering:


”Da vi i sin tid havde en socialdemokratisk ledet regering, syntes jeg, det var i orden, at vi fik en ny regering, da jeg følte, Nyrup-regeringen var kørt træt! Jeg må sige, at den nye regering har sat meget i gang på mange forskellige områder! For meget, synes jeg!
For meget af det menneskelige glemmer de helt i deres iver for at føje EU og amerikanerne samtidig med, at de her i landet med fuldt overlæg skaber et hav af tabere!

Venstre og De Konservative bakkede op om krigen i Irak, for de ville befri det irakiske folk for en diktator, og han havde masseødelæggelsesvåben, o.s.v. Den dag i dag ved man ikke, hvor diktatoten er, og man har ingen våben fundet. Nu har man så til gengæld smadret hele landet, og her, længe efter at krigen er slut, er der stadig masser af lovovertrædelser i Irak! Så jeg ved ikke, hvad vor Venstre-regering har fået ud af at støtte krigen! Selvfølgelig vil jeg også gerne af med diktatoren! Nu er der i panik lovet flere millioner for oplysninger, der fortæller, hvor han er!

Hvis det tilbud var kommet før krigen, tror I så ikke, der var bare én iraker, der ville fortælle, hvor han var? Så kunne man have sparet mange millioner, som man brugte under krigen, og som skal bruges efterfølgende!

De kunne så have været brugt til at hjælpe andre steder i samfundet! Her i landet har det danske folketing bestemt, at der skal skæres ned i kommunerne. De får flere opgaver, men ingen penge til at dække øgede udgifter, og på den baggrund forudser jeg, at der vil blive grupper af borgere, som går en svær tid i møde!”

Skrevet af Pauli Andersen fra Ryomgård i Randers Amtsavis tirsdag d. 7. juli

Kilde: Randers Amtsavis

Rex, redaktion 11.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam